Sorular

 Merhaba, 18 yaşındayım kadınım. Bacaklarımda ufak tefek morluklar oluşuyordu hayli çoktular ama bir yere çarptığımı düşünüp ciddiye almıyordum. Bir gün kol bileğimde kocaman bir moluğun kendiliğinden oluştuğuna şahit oldum. sürekli çıkıp kayboluyorlar. aniden 7 kilo verdim. iştahsızım mide bulantılarım sıklaştı. ara sıra bacağımda bir ağrı oluşuyor karnımın yan bölgesinde tutukluk hissediyorum. tahlil sonuçlarım wbc 4.53 (4.60-10.20), rdw 12.20 (13.80-18.20), pt saniye 13.3 (10.4-13), pt% 74.7 (82-121), inr 1.16 (0.85-1.15) çıktı. efexor, desyrel ve tranko buskas kullanıyorum. babamda polistemia vera hastalığı var. sizce ben hasta mıyım yoksa bunlar basit bir ilaç yan etkisi mi yanıtınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
OPENAnonymous asked 9 July 2015    Category:
436 views
0 answer
0 vote
 Hocam abime (24) ewing sarkomu teşhisi konulmuştu. 15 kür kemoterapi aldı. 3. evrede olduğunu söyledi doktorlarımız. ortapedi ve plastik cerrahinin iş birliğişnde 12 saatlik bir ameliyat yaptılar. daha bir ay oldu ameliiyat olalı pataloji sonucu beklendi % 70 yanıt verdiği söylendi. ancak tekrar 35 haftalık kemoterapiyi tekrar başlatacakları söylendi. burada anlayamadığım tümör olduğu için mi oluşma ihtimali olabileceği için mi kemoterapi verilecek? ayrıca hocam ben abimi kaybetmek istemiyorum abimi kaybetme korkusu yaşamam yerinde bir duygu mu ?
OPENAnonymous asked 7 July 2015    Category:
380 views
0 answer
0 vote

Yukarı Çık
ucretsiz ilan ver ilan ver hack forumu,turk hack,hackers,hackz,forum hack film izle,turkce film izle,dublaj izle,cakallarla dans 4 izle,4k film izle,hd izle assasin's creed izle,cakallarla dans 4 izle,film izle,full hd film izle,panta film,hd film